Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Çiçekli Şehit Ahmet Bekar Ortaokulu

Telefon : 5424847921
Belgegeçer : 5052606524
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://andirincicekliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ÇİÇEKLİ MAH. MERKEZ/ ÇİÇEKLİ KÜME EVLERİ ÇIÇEKLI ŞEHIT AHMET BEKARN BLOK NO: 98 ANDIRIN / KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmak.  Ülke düzeyinde; eğitimde bir adım önce, bir adım önde olmak.  Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir okul meydana getirmek.  Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
MİSYON : Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişim iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir. Eğitimde feda edilecek fert yoktur.M.Kemal ATATÜRK
BAŞARILAR : 1-2010 Yılı Seviye belirleme sınavında öğrencimiz Ahmet İSPİR 100 sorunun 99 unu doğru yaparak Türkiye 2668. si olarak Kayseri Fen Lisesini kazandı. Öğrencimizi tebrik ediyor, Lise hayatında başarılar diliyoruz. 2.2009-2010 Eğitim öğretim yılı bilgi kültür yarışmasında okulumuz 22 okul arasında Andırın 6.sı olmuştur. 3.2005-2006 Eğitim öğretim yılında Okullar arası Voleybol turnuvasında okulumuz Andırın Şampiyonu olmuştur. 4-2010-2011 Eğitim Öğretim Yılında yapılan 100 TEMEL ESER Kitap okuma yarışmasında Öğrencimiz Hacer İSPİR Andırın 3. sü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, Lise hayatında başarılar diliyoruz. 5-2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında bilgi kültür yarışmasında okulumuz ilçe 4. olmuştur. 6-2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında düzenlenen geleneksel çocuk oyunları yarışmasında okulumuz çuval yarışmasında 1.olmuş mendil kapma yarışmasında ise 3. olmuştur. 7-2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında bilgi kültür yarışmasında okulumuz ilçe 3. olmuştur. 8-2016-2017 Eğitim öğretim yılında

Öğretmen :7
Öğrenci :92
Derslik :10
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2876
Öğretim Şekli :Okulumuz taşıma merkezi bir okuldur.Normal eğitim yapılmaktadır.
Saatler : Başlama: 8:20 Bitiş :15:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : Yabancı dilimiz İngilizcedir.
Isınma : Okulumuz kalorifer ile ısınmaktadır.
Servis :
Ulaşım : Yolumuz asfalt yoldur.Okulumuza dolmuş çalışmamaktadır.Öğretmenlerimiz kendi arabaları ile okula gelmektedir. İlçe merkezine en yakın köy okuludur.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Çiçekli Köyü´nün merkezinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:3 KM İL MERKEZİNE UZAKLIK :79 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda sınıflar arası voleybol ve futbol turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2015-2016 eğitim öğretim yılında okulumuzda uygulanan projeler 1-Kahramanmaraş bilgi ile buluşuyor. 2-Kahramanmaraş değerler eğitimi projesi. 3-Yemekte denge projesi. 4-Çiçekli okuyarak gelişiyor.
Yazdır :